De ondersteuning van SweetPepper bij aanbestedingen heeft een prettig neveneffect. We merken dat bij bijna alle partijen waar we meerdere aanbestedingen hebben ondersteund, de medewerkers het na verloop van tijd doorkrijgen en kundiger worden.

Na gemiddeld vijf aanbestedingen is de tenderafdeling vaak goed in staat om de meeste aanbestedingen verder zonder onze hulp succesvoller te maken. Vaak blijven we nog wel in beeld voor grotere en complexere aanbestedingen. Of gewoon omdat ze handen (en een hoofd) te kort komen.

Nu we dit effect kennen kunnen we daar natuurlijk ook gebruik van maken. We kunnen u niet alleen helpen om bij die ene aanbesteding succesvoller te zijn. Nee, we kunnen gelijktijdig uw mensen motiveren en leren om anders te denken bij de uitvraag. We trainen dan gaandeweg de mensen ook om het klantbelang altijd voorop te hebben bij elk tenderoverleg en we sturen en adviseren in presentatietechnieken. We zijn dus niet alleen een hulp bij aanbestedingen. We zijn een opleider in succes.

Kortom, haal een opleider in huis en zie dat uw win-kansen bij aanbestedingen toenemen. Niet alleen bij de eerste serie maar zeker ook daarna omdat uw mensen kundiger en sterker worden.

Marcel Evertzen
Marcel EvertzenEigenaar SweetPepper
“Als je niet weet waar je naartoe wilt is elke weg de goede.”