Bouwbedrijven

Het afgelopen decennium heeft SweetPepper veel ervaring opgedaan met en bij bouwbedrijven. We hebben tientallen aannemers en installatiebedrijven geholpen om succesvoller te zijn met nu al ruim 180 EMVI aanbestedingen. 

Maar onze ervaring en kennis hebben we ook al meerdere malen ingezet om het onderscheid te maken voor een bouwbedrijf. Zo helpen we graag met nieuwe websites en/of een nieuwe propositie op de markt. We helpen bedrijven met het ontwikkelen en uitrollen van nieuwe concepten. En we  helpen bedrijven met personeelsmarketing, een tak van sport die in deze woelige tijden steeds vaker wordt gevraagd. Onze nieuwste dienst; “Zichtbaarheid zonder omkijken”, dus dat we de complete nieuwsstroom op de website en social media verzorgen, vindt gretig aftrek bij de verschillende bouwbedrijven.

Omgevingsmanager

Bij onze klanten kwam steeds meer de vraag of we ook als omgevingsmanager wilden optreden. Dit doen we met groot plezier. Wij zijn immers opgeleid om te communiceren met alle stakeholders. Dit kan door middel van nieuwsbrieven, persoonlijke gesprekken, 24/7 beschikbaarheid per telefoon en/of mail tot aan inloopspreekuren op of nabij de locatie. We hebben gemerkt dat hiermee de uitvoerder enorm ontlast wordt wat de kwaliteit van de bouw ten goede komt.