Zichtbaarheid zonder omkijken!

Zichtbaarheid en actualiteit is voor (bijna) elk bedrijf bijzonder belangrijk. Het begint met een goede en actuele website. Dit is immers het hart van alle communicatiemiddelen. Maar ook zichtbaarheid op de social media en regelmatige nieuwsbrieven zijn erg belangrijk. Speciaal voor bedrijven die weinig tijd hebben om hun eigen website, nieuwsberichten, social media en nieuwsbrieven op peil te houden hebben we de MarComLease ingevoerd.

MarComLease is het leasen van marketing communicatiemiddelen. Dus geen investering vooraf maar een vast bedrag per maand. U krijgt dan een nieuwe website die technisch actueel wordt gehouden. We maken dan regelmatig een back-up, maar we houden de website ook actueel en dynamisch op het gebied van de content. Zo worden er, volgens een afgesproken interval, nieuwsberichten geplaatst. Hiervoor nemen we per keer een kort telefonisch interview af. We schrijven de nieuwsberichten, plaatsen deze op de website en plaatsen deze door op de gewenste social media als LinkedIn, Twitter en Facebook.

Maar het gaat verder. We ontwerpen ook een digitale nieuwsbrief die we, bijvoorbeeld elke drie maanden, vullen en versturen naar uw doelgroep.

Kortom, voor een vast bedrag per maand hebt u een nieuwe website en volop zichtbaarheid zonder omkijken en zonder een investering vooraf.

Optie A “Compleet”

Nieuwe website
Elke 3 jaar nieuw ontwerp website
Regelmatige backups website
Software updates CMS
Telefonische helpdesk CMS
Kleine aanpassingen website
Interview en schrijven nieuwsberichten
Plaatsen nieuwsberichten website
Doorplaatsen nieuws op de social media
Ontwerp nieuwsbrief
3-maandelijks versturen nieuwsbrief

Optie B “Website”

Nieuwe website
Elke 3 jaar nieuw ontwerp website
Regelmatige backups website
Software updates CMS
Telefonische helpdesk CMS

Optie C “Nieuws”

interview en schrijven nieuwsberichten
Plaatsen nieuwsberichten website
Doorplaatsen nieuws op de social media