Contact

SweetPepper Communicatie is een fullservice marketing- en communicatiebureau uit Twente. Vanuit Hengelo bedienen we niet alleen de Twentse regio maar heel Nederland en de grensstreek (Euregio).

Anemoonstraat 4
Postbus 71
Telefoon
Mail
K.v.K.
Bank
BTW nummer

7555 CA Hengelo
7550 AB Hengelo
074 – 20 20 20 4
info@sweetpepper.nl
74032186
NL38RABO 01188.32.034
NL859.750.164B01

Referenties

Marcel, is een ervaren marketing expert, met een moderne creatieve geest.

Ik heb Marcel leren kennen in meerdere tender trajecten als een kundig man, in de omgang merk je soms zijn andere inzicht en dat is ook maar goed ook om ons techneuten te kunnen ondersteunen.

Samen met SweetPepper hebben we tijdens een aantal heldere sessies bij ons op kantoor alle wensen en ideeën in kaart gebracht en Sweetpepper grotendeels vrijgelaten in de conceptuele vormgeving. Dit  heeft geresulteerd in een professionele onconventioneel vormgegeven brochure en dito website waarover wij zeer tevreden zijn.

Goede samenwerking is de basis voor succes. Wij hebben de samenwerking met SweetPepper als prettig, uitdagend en professioneel ervaren.

Wij hebben SweetPepper benaderd voor ondersteuning bij de tender Stadhuiskwartier Deventer. Ik ben zeer tevreden over de betrokkenheid en inzet.

Elton Boogaard, tendermanager, TBI

SweetPepper is met haar no nonsens mentaliteit voor ons de perfecte partner om de soms complexe dienstverlening te vertalen naar een aansprekende boodschap.