Technische bedrijven

Een sterke specialisatie van SweetPepper Communicatie is het helpen van (hoogwaardige) technische bedrijven. Samen met de bouw is dit de doelgroep waar we de meeste affiniteit mee hebben. De meeste mensen binnen ons bedrijf hebben naast een geweldig goed ontwikkeld gevoel voor vorm en creativiteit, ook veel kennis van techniek. Hierdoor spreken we de taal van technische bedrijven.

We maken een analyse van het bedrijf door met de sleutelfiguren een gesprek aan te gaan. Hierin krijgen we de specifieke waarde van de dienst of het product helder. Vervolgens vertalen we deze specifieke waarde naar waarden waar de markt behoefte aan heeft. Een veelgebruikt, maar ook erg duidelijk, voorbeeld is dat de markt niet op boormachines zit te wachten maar op gaten.

Als we de waarden voor de markt duidelijk hebben kijken we samen met u hoe we deze kunnen implementeren in de gewenste communicatie-middelen. Denk hierbij aan een website, folders en/of leaflets maar ook persberichten of LinkedIn profielen.

Juist door helder en scherp neer te zetten wat de waarden zijn komt ook het onderscheidend vermogen van een product of bedrijf naar boven. Hierdoor kunnen deze bedrijven zich beter profileren in de snel veranderende markt.

Voor techniek die verkoopt moet u SweetPepper bellen