Flexibiliteit in creativiteit.

U hebt het goed voor elkaar op het gebied van marketing. Een goed draaiende afdeling die precies begrijpt en aanvoelt wat u wilt. Vaak hebben ze aan een half woord genoeg om dat te doen wat het beste voor u en uw bedrijf is. Maar hoe goed uw medewerkers ook zijn, soms is er behoefte aan spiegelen. Even met een senior marketing strateeg rond te tafel en eens kijken hoe hij er tegen aankijkt. Of samen met deze strateeg eens te brainstormen over een specifieke marketing uitdaging.

Ook kan het zijn dat u periodiek handen en een stel hersens te kort komt om die pieken op te vangen rond bijvoorbeeld een productintroductie, nieuwe website of imagovraagstuk. Hoe lekker is het dan om terug te kunnen vallen op de ervaring en senioriteit van een strateeg die zijn sporen al ruimschoots heeft verdiend. Zonder dat er gelijk onbegrijpelijke facturen worden gemaakt of alle werkzaamheden van uw afdeling worden weggetrokken.

Voor deze behoefte bij veel van onze klanten, hebben we MarComFlex ontwikkeld. Voor een vast bedrag per maand zitten we bij brainstormsessies, staan we direct klaar als er een vraag wordt gesteld en bewaken we de doelstellingen en huisstijl als u intern of extern iets hebt ontwikkeld op het gebied van marketingcommunicatie. Vaak zitten we dan ook een dagdeel bij deze klant intern met of bij de marketingafdeling zodat we feeling krijgen en houden met uw bedrijf. We maken  geen verschil in type uren (concept, vormgeving, dtp of webbouw) en we zijn flexibel in het gebruik van de uren per maand. We begrijpen heel goed dat u bijvoorbeeld in de vakantie minder behoefte aan uren heeft dan bij die introductie in het voorjaar.

Senioriteit op uw marketingafdeling

Extra hulp bij pieken

Vast aanspreekpunt bij vragen

Bewaking doelstellingen en huisstijl

Spiegelen met ervaring

Flexibiliteit terug op uw afdeling

Sparren met een strateeg