Wat doen we niet?

Natuurlijk vertellen we u graag wat we allemaal doen of kunnen doen voor u. Maar allicht is het voor u ook wel interessant om te lezen wat we niet doen. We doen dit niet omdat we geloven in langdurige relaties waarin we samen met u een probleem tackelen of een oplossing bedenken die voor u werkbaar is. Als dit ons lukt geeft dat meer voldoening dan wanneer we elke handeling factureren.

Geen start- of bureaukosten factureren

We schrijven een nieuwe opdracht graag in ons systeem, dat doen we zonder dat we eventuele kosten hiervoor aan u doorberekenen. Logisch toch?

Geen accountkosten in rekening brengen

Als u onze accountmanager wil spreken  dan komen we. Of dat nu is voor een kop koffie, om een nieuwe opdracht te briefen of om een bestaande opdracht door te nemen, we staan klaar voor u zonder dat we daar gelijk een factuur voor sturen.

Elke minuut doorberekenen aan u

Als u iets van ons wilt wat ons weinig tijd kost, bijvoorbeeld een specifiek logo opzoeken en mailen, dan zie we dit graag als service.

Beroepen op eigendomsrechten

In tegenstelling tot veel van onze collega’s houden we het intellectuele eigendom niet voor onszelf. Als u heeft betaald voor een ontwerp, of dat nu een logo, beeldmerk, nieuwe folder of een website is, dan dragen we  intellectuele eigendom ook over aan u. Vanzelfsprekend vinden we.