SweetPepper

Hans Simmelink, bedenker en ontwikkelaar “Litsano” producten

Simpelhoog, het idee achter de slangen hoog houders was al 12 jaar oud. Toen ik echter twee jaar geleden meer ruimte kreeg voor de ontwikkeling van dit systeem heb ik de naam bedacht, een compilatie van Simmelink en Hoogenkamp en simpel slangen hoog houden. Een voor de Nederlandse markt prima vondst.

Nadat Syntens mijn bedrijf had voorgedragen voor de mkb top 100, volgde in de slipstream een lunch met de gedeputeerde van Overijssel te Zwolle. Daar ontmoette ik Marcel. Het bleek al snel dat hij had wat ik zocht. Een kritische kijk op mijn systeem, naam en marketing.

De naam simpelhoog vond hij briljant, voor de Nederlandse markt…. Maar daar was dan ook alles mee gezegd, dat was even slikken. Marcel is daarna nog een paar keer bij me geweest. We spraken over onze producten en hoe het te vermarkten. Niet direct uurtje factuurtje maar betrokkenheid en vooral eerlijk.

Nadat de producten ook in het buitenland meer gezien werden hebben ik Marcel bij mijn producent introduceert. Enkele weken later is Litsano geboren en werken we hard aan het smoel geven van dit fraaie concept. Alles onder de bezielende begeleiding van Marcel.

SweetPepper, een fantastisch reclamebureau, enthousiast, eerlijk, empatisch, zakelijk maar met zeer veel gevoel voor de menselijke maat.

 

18 februari 2013
Stuur aan een vriend(in)